Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Kedves Látogató!

Köszöntjük Önt Vizsgaközpontunk honlapján!

A Hódmezővásárhelyi Vizsgaközpont 2021. július 01-én jött létre az új szakképzési rendszer jogszabályaiban meghatározott akkreditált vizsgáztatási tevékenység végzése céljából.

Intézményünket a Nemzeti Akkreditáló Hatóság a 2022. május 11-i sikeres személytanúsító akkreditációs eljárás után, 2022. június 02-án NAH-12-0051/2022 számon nyilvántartásba vette, és akkreditált státuszt adott Vizsgaközpontunknak, 12 KEOR területen. Az akkreditációra vonatkozó adatokat a „Részletező okirat” tartalmazza.

A közeljövőben az akkreditált KEOR területeket érintően számos vizsgahelyszínen szervezünk szakmai- és képesítő vizsgákat, ahol magas színvonalon felkészült szakértőink és jól felszerelt vizsgapartnereink biztosítják a vizsgáztatáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételeket.

Reméljük, hogy Önben is jövőbeni vizsgázóink egyikét üdvözölhetjük!

Bódiné Gál Gyöngyi
vizsgaközpont vezető

Részletező okirat

Tevékenység részletező okirat

MŰKÖDÉSI POLITIKA

 A Hódmezővásárhelyi Vizsgaközpont által alkalmazott vizsgáztatási rendszer, a dokumentált struktúrák, irányelvek és eljárások biztosítják a vizsgáztatási tevékenységek pártatlanságát, a pártatlanság kezelését és az érdekelt felek kiegyensúlyozott bevonásával az érdekütközés kockázatának csökkentését.

A Vizsgaközpont felső vezetése biztosítja, hogy a személyek tanúsításával, a vizsgáztatással kapcsolatos irányelvek és eljárások tisztességesek legyenek minden jelentkező, vizsgázó és vizsgázott személy esetében.

A Vizsgaközpont felső vezetése biztosítja a teljes vizsgáztatási folyamat során, a vizsgával kapcsolatba került munkatársak és megbízott személyek birtokába került információk bizalmas kezelését, a vizsgáztatási folyamat alatti biztonság fenntartását és a tisztességtelen, csaláson alapuló vizsgamódszerek megakadályozását.

A vizsgáztatási tevékenységben résztvevő munkatársak és megbízott személyek felkészültsége és folyamatos képzése biztosítja az MSZ EN ISO/IEC 17024:2013 szabvány, a kapcsolódó előírások és a jóváhagyott eljárások követelményeinek folyamatos érvényesítését.

PÁRTATLANSÁGI NYILATKOZAT

A Hódmezővásárhelyi Vizsgaközpont elkötelezett a vizsgáztatási tevékenységek pártatlansága iránt.

A Vizsgaközpont a szakmai és képesítő vizsgákat úgy szervezi és irányítja, hogy biztonságosan meg lehessen őrizni a pártatlanságot.

A Vizsgaközpont minden esetben pártatlanul jár el a vizsgára jelentkezőkkel, vizsgázókkal és a vizsgázott személyekkel kapcsolatban, a Vizsgaközpont működését nem korlátozza indokolatlan pénzügyi vagy más korlátozó feltétel.

A pártatlansági és a titoktartási nyilatkozatoknak megfelelően jár el minden közreműködő a vizsgáztatás teljes folyamatában.

 

 

Megszakítás